Trimzwemmen: ontspannen sporten

Trimzwemmen staat onder veel namen bekend. Maar of je het nu Swim Fit, recreatiefzwemmen, Fit & Fun, conditiezwemmen of dus trimzwemmen noemt: zwemmen is goed voor je. Je gebruikt en versterkt al je spieren, vergroot je conditie, geeft je een gevoel van vrijheid, verbetert je coördinatie en is bovendien niet belastend voor je gewrichten.

Bij het trimzwemmen zwem je, onder begeleiding van een trainer, baantjes waarin je verschillende oefeningen uitvoert. Vaak is dit een mix van opdrachten om je techniek te verbeteren en oefeningen om fysiek sterker te worden. Bij veel trimzwemmers is ook de gezelligheid belangrijk. Even een kort praatje tussen de opdrachten door of een kopje koffie na de training zijn daar mooie voorbeelden van. Sommige groepen gaan zelfs jaarlijks op één of meerdere uitjes. Leuk om elkaar tijdens het barbecueën, stadswandeling of bowlen beter te leren kennen. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Wil je ook eens ervaren dat trimzwemmen goed is voor jouw lijf en hoofd? Boek gratis en vrijblijvend een proeftraining bij jou in de buurt via www.ikwilzwemmen.nl.

Publicatiedatum: 19-09-2024